Recaizade Ekrem İlkokulu
Dr. Nihat Reşit Sokak No1 İstinye Sarıyer/İSTANBUL

VİZYON

Çağımızın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkili bir şekilde kullanımını sağlayıp, toplumsal değerleri içselleştirerek, Türkiye´de önde giden okullarıyla yarışacak düzeye erişmiş, öğrencilerinin yetenek ve kapasitelerini keşfettiği, eğitim-öğretim alanında gündem oluşturacak seçkin bir kurum olmak.

MİSYON

Milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda mevzuatları uygulayarak, bilgiye ulaşma yollarını bilen, ulaştığı bilgiyi etkin kullanabilen, milli birlik ve bütünlük içinde, çağdaş uygarlığın yapıcı ve yaratıcı seçkin bir ortağı olan, düşünen, sorgulayan, keşfeden, milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, yaşayan, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan bireyler yetiştirmek.

NORMAL ÖĞRETİM

Sarıyer İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü´ne 3,5km mesafede.